Jaarverslagen

Jaarverslag 2023 in woord en beeld

“Het duurde even, maar het resultaat mag er zijn
Zoals gezegd liep de uitvoering niet van een leien dakje. Maar het is gelukt! Er zijn drie klaslokalen gebouwd, een computerlokaal, kleine bibliotheek en docentenkamers. Er is ontzettend goed met het beschikbare geld omgegaan. Dankzij een kleine extra financiering werd het ook mogelijk een waterleiding aan te leggen en kranen om je handen te wassen.
Dankzij jouw steun is het onderwijs op deze locatie enorm verbeterd. Dankjewel!”

(citaat uit artikel geschreven door Wilde Ganzen na de evaluatie van de samenwerking met betrekking tot de bouw van de primary school. Het artikel is door Wilde Ganzen gepubliceerd op de website van Wilde Ganzen in het kader van “Gelukt Project”).
Noot Bouwstenen voor Zambia: het ontbreken van een leien dakje verwijst naar de COVID-periode en vertragingen in de bureaucratische processen voor het, op papier, verkrijgen van toestemming om op het land van de Linda Farm te bouwen).

Jaarverslag 2018/ Annual report 2018 video Bouwstenen voor Zambia en accordering

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login