Hand-made wenskaarten à 1 euro

Hand-made wenskaarten à 1 euro

Monique Retel heeft een prachtige actie opgezet. Ze maakt hand-made wenskaarten, op bestelling, à 1 euro per stuk. De volledige opbrengst doneert Monique aan Bouwstenen voor Zambia. Monique heeft een warm hart voor de Linda Blind Farm School. Samen met haar gezin was ze in 2014 in Zambia. Met hulp van donoren en sponsoren, heeft Monique niet alleen een kippenhok/chicken house gebouwd op de farm maar ook de play garden geschonken aan de Linda Blind Farm School.

Wil jij ook een setje wenskaarten? Neem contact op met Monique via haar facebookpagina of stuur een mailtje naar xavier@bouwstenen-zambia.nl. Geef aan hoeveel kaarten je graag wilt bestellen. Ook kun je aangeven of je een speciaal thema wilt (bijvoorbeeld verjaardag, huwelijk, kerst, nieuwjaar, geboorte of anders).

Je krijgt de kaarten thuis gestuurd en een tikkie of bericht voor de betaling. Enkele voorbeelden zie je hieronder:

Monique met haar gezin in Zambia in juli/augustus 2014.

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login