Doelshop: Gratis Doneren

Winkel je wel eens online? Weet je dat je daarmee dan tegelijkertijd gratis kunt doneren?

Zonder dat het je iets extra’s kost kun je gratis doneren als je online winkelt. Je betaalt dus niets extra’s maar gewoon de prijs voor het artikel/de dienst dat je online bestelt. De webshop doneert namelijk een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Het kost jou als koper niets. En het helpt!

Gratis doneren aan Bouwstenen voor Zambia als je online shopt: hoe eenvoudig werkt dat?

Als je via de link bij Doelshop.nl aankopen doet gaat er altijd een deel van het aankoopbedrag naar   Bouwstenen voor Zambia. Gebruik dan wel even de link https://Doelshop.nl/Bouwstenenvoorzambiainfo of klik op de website van doelshop.nl bij “doelen” Bouwstenen voor Zambia aan.

Via DoelShop kunnen zelfs de kleinste aankopen meehelpen een bron van structurele donaties te bewerkstelligen voor mijn Bouwstenen voor Zambia. Het kan echt een verschil. Klein, kleiner of iets groter, je donatie helpt altijd. Want alle beetjes helpen.

Elke keer dat je [URL van DoelShop-pagina hier] gebruikt, steun je, zonder dat het jou iets kost en dus helemaal gratis, de stichting Bouwstenen voor Zambia en daarmee steun je de Linda Blind Farm         School in Zambia!

Twee voorbeelden van hulp door de gratis donaties:

Zo hebben we al een keer voor alle kinderen van een jaarlaag boekensets kunnen bestellen. 30 sets met boeken voor het hele schooljaar en ook een lerarenset. Elk kind een eigen boekenset, klinkt voor ons heel gewoon maar dat is het in Zambia helemaal niet. Elk kind een eigen boekenset helpt echt.

In mei 2021 riep Doelshop.nl onze stichting Bouwstenen voor Zambia uit tot doel van de maand mei. Deze donaties helpen mee aan het bouwen van een handwash basin op de Linda Blind Farm. Van 1 waterkraantje voor het hele dorp en de hele school, naar een echt handwash basin met 14 waterkranen voor jong en oud, klein en groot, mensen met en mensen zonder beperking. Overdekt ook. Als wapen in de strijd tegen corona. Omdat het helpt voor de hygiëne en omdat het in voldoende, zuiver (drink)water gaat voorzien.

De Stichting Wilde Ganzen verdubbelt jouw donatie weer met 50%

Het is ook mooi om te weten dat je donaties via Doelshop voor het handwaterbassin en voor de boekensets door de Stichting Wilde Ganzen, als samenwerkingspartner van Bouwstenen voor Zambia, met 50% wordt verhoogd.

Meer dan 500 webshops:

Meer dan 500 webshops zijn al aangesloten bij Doelshop.nl. Denk aan bol.com, cool blue, booking.com, supermarkten zoals Albert Heijn, de Plus, de LIDL. Maar ook voor een (ski)vakantie of een weekendje weg kun je via Doelshop boeken. Of denk aan boeken, foto’s, games, ict, kerstpakketten, kunst en cultuur, speelgoed, muziek, verhuur van auto’s, verzekeringen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aangesloten bij doelshop.nl. Gewoon even de webshop op de website van Doelshop intikken en het popt op.  En elke maand komen er wel een tiental webshops bij. Verzekeringen, autoverzekeringen, gezondheidsverzekeraars, telefooncontracten en energiecontracten brengen wel by far het meeste op voor de goede doelen (30- 60 euro donatie).

Help je mee?

Help je mee? Steun ons en shop via doelshop.nl/Bouwstenenvoorzambia.nl bij de webshop van je eigen keuze.  Met jouw aankoop bij jouw eigen webshop, doneer je zo gratis aan ons doel. Want de webshop waar jij shopt, die doneert een bepaald percentage van jouw aankoopbedrag.

Met jouw aankopen draag je bij aan een betere toekomst voor de kinderen van de Linda Blind Farm. En mijn stichting kent geen strijkstok. Alle bijdragen worden gebruikt voor het toegankelijk maken van goed onderwijs voor kinderen die anders niet naar school zouden hebben kunnen gaan.

Informatie over jouw eigen donatie

Als je eenmalig een account aanmaakt bij Doelshop.nl dan krijg je, binnen enkele dagen, een bericht van doelshop over jouw donatie. Ik krijg dan ook een bericht van het bedrag dat gedoneerd is met jouw naam.

Je kunt ook zonder account via doelshop gratis doneren. Dan krijg je alleen geen bericht. Ik krijg dan wel bericht maar dat is dan anoniem.

Als je niet de link voor https://doelshop.nl/Bouwstenenvoorzambiainfo gebruikt of niet expliciet Bouwstenen voor Zambia als doel aanklikt, dan gaat je gratis donatie niet naar Bouwstenen voor Zambia. Je donatie gaat dan naar het doel van de maand. Doelshop kiest elke maand een nieuw doel van de maand.

Ook als bedrijf kun je online aankopen doen én gratis doneren:

Ook ondernemers kunnen bestellingen plaatsen en tegelijkertijd gratis doneren. Denk aan zakelijke abonnementen, hotelboekingen, verzekeringen, kantoorartikelen, electronica, internet, telefonie, auto- en motoren, fietsen, eten/drinken, koffie/thee, drukwerk en printerinkt. Als onderneming kun je zo, op een eenvoudige manier, invulling geven aan een maatschappelijk goed doel. Je kunt hiervoor dezelfde link gebruiken: https://doelshop.nl/bouwstenenvoorzambiainfo.

Je kunt je als bedrijf ook aansluiten als webshop bij Doelshop.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Erwin@doelshop.nl of Danielle@doelshop.nl

Heel erg bedankt als je wilt shoppen via https://doelshop.nl/Bouwstenenvoorzambiainfo .

Xavier

 

 

 

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login