Tips en Tops

Heb je een tip? Laat het me weten.
Dan kan ik er van leren zodat de kinderen in Zambia er mee geholpen worden

Heb je een top? Een complimentje over een actie, over de website, Facebook, de TEDtalk of  iets anders?
Laat me dat ook weten. Dan weet ik wat juist heel goed over komt.

Als je me mailt via mijn site, dan komt het berichtje zeker bij mij aan. Alleen is er 1 nadeeltje, je kunt zelf niet zien dat het berichtje bij mij aankomt. Veel mensen mailen dan nog een paar keer. Dat hoeft niet want het is wel gelukt.

Hallo

Ik ben Xavier, ik ben inmiddels 15 jaar en zit nu in de derde klas van de middelbare school. In groep 8 van de basisschool heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Zambia op een schooltje. Ik was leraar. Ik heb ook geld ingezameld en daar een échte school gebouwd. De school heb ik in augustus 2014 mogen openen! Prachtig. Omdat een échte school, écht helpt. Er is nog veel te doen voor deze hele kwetsbare kinderen. Daarom ga ik door. Xavier

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

TED-talk Xavier Friesen

©2013

Login