Tips en Tops

Heb je een tip? Laat het me weten.
Dan kan ik er van leren zodat de kinderen in Zambia er mee geholpen worden

Heb je een top? Een complimentje over een actie, over de website, Facebook, de TEDtalk of  iets anders?
Laat me dat ook weten. Dan weet ik wat juist heel goed over komt.

Als je me mailt via mijn site, dan komt het berichtje zeker bij mij aan. Alleen is er 1 nadeeltje, je kunt zelf niet zien dat het berichtje bij mij aankomt. Veel mensen mailen dan nog een paar keer. Dat hoeft niet want het is wel gelukt.

Hallo

Ik ben Xavier, inmiddels 19 jaar en studeer nu aan de Leiden University in Den Haag. In groep 8 van de basisschool besloot ik vrijwilligerswerk te gaan doen in Zambia. Als assistent-leraar. Omdat alleen een échte school écht helpt, besloot ik geld in te zamelen voor de bouw van een échte school. Deze (pre) school heb ik in augustus 2014 mogen openen! In de zomer van 2021 gaat nu de tweede, primary, school open. Prachtig. Omdat een échte school, écht helpt. Er is nog veel te doen voor deze hele kwetsbare kinderen. Daarom ga ik door. Xavier

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

TED-talk Xavier Friesen

©2013

Login