Thuy loopt vandaag de Venrayse Singelloop met een grote stapel Bouwstenen voor Zambia flyers

stichting-singelloop-venray-onze-nieuwe-flyer-voor-de-2e-editie-van-de-venrayse-singelloop-is-gereed

Venray Singelloop vandaag zondag 4 oktober. Gaat u ook kijken? Of misschien loopt u wel mee? Thuy loopt ook mee. U herkent haar aan het Bouwstenen voor Zambia-shirt. Gedrukt door A&P Zeefdruk in Oploo.

Thuy wilde graag flyers meenemen van Bouwstenen voor Zambia om nog meer bekendheid te geven aan mijn project. Om nog meer mensen uit te nodigen mee te helpen. Met een like op de Facebook-pagina (ik wil naar 350 likes), met een gratis abonnement op de nieuwsbrief via www.bouwstenen-zambia.nl, door een kleine bijdrage via de website of misschien wel door een heel andere idee. U ziet haar vast en zeker met de stapel flyers.

U herkent Thuy vast nog van de blogs deze zomer. Thuy heeft deze zomer voor mijn project de Vierdaagse gelopen en een prachtig bedrag van E 655,– ingezameld. Thuy ik vind het weer heel erg leuk dat je zo veel meehelpt! Groetjes van Xavier

DSC06784  DSC06605

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login