Thuy draagt de kinderen van de Linda Blind Farm met zich mee helemaal de Vierdaagse door!

De 99e Vierdaagse is vanochtend heel vroeg gestart.Als u dit leest, hebben 17.415 wandelaars de eerste tientallen kilometers al in de benen. Nr 97 is wel heel bijzonder.

Ook Thuy is vanmorgen vroeg uit de veren gegaan om te lopen. Thuy loopt voor een goed doel. Ze heeft Bouwstenen voor Zambia gekozen! Nog tien euro en Thuy passeert de 600 euro grens.

Hoe u haar herkent? Heel eenvoudig. U herkent Thuy uit 17.415 wandelaars! een prachtig shirt en pet. Opgemaakt door Stan Paulus van Hoezo-media en gedrukt door A&P Zeefdruk uit Oploo! Bedankt voor jullie hulp!

Thuy loopt met de kinderen van de Linda Blind Farm School voor op. En als ze u voorbij lijkt te lopen…: “if you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”. Met dit Afrikaanse gezegde op haar rug kan het niet meer stuk.

Wilt u meer weten of haar helpen? Kijk dan op haar Vierdaagse profielpagina: http://devierdaagsesponsorloop.nl/thuy-nguyen. Ook op deze website kunt u op de button drukken en op haar profielpagina komen. En op Facebook van Bouwstenen voor Zambia ziet u het ook. U ziet hem vanzelf. Thuy heeft zelf ook een facebook pagina. Met nog veel meer foto’s .

Thuy, ik hoop dat je de 600 euro voorbij gaat. Dat helpt echt voor de kinderen van de Linda Blind Farm School en het is een extra duwtje in jouw rug bij deze 160 km van de 99e Vierdaagse! Helaas kan ik door mijn gezondheid niet meelopen. Anders liep ik met je mee. Ik kom je wel elke dag opzoeken!

Groetjes, Xavier

 

shirt                Pet met bouwstenen voor zambia        DSCN2174KL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login