Online uw aankopen doen en tegelijkertijd, gratis, doneren aan Bouwstenen voor Zambia is een hele kleine moeite. Lees hier hoe eenvoudig het werkt.

MET UW, GRATIS, HULP OOK EEN BEETJE BLACK FRIDAY OF SINTERKLAAS VOOR DE LINDA BLIND FARM SCHOOL. HELE KLEINE MOEITE. HOE? LEES GAUW EVEN VERDER
Een mogelijkheid om gratis te doneren aan Bouwstenen voor Zambia? Bijvoorbeeld bij uw aankopen voor Sint of Kerst of misschien de Black-Friday week nog?
Met uw aankopen via https://doelshop.nl/webshops?s=Bouwstenen+voor+Zambia helpt u, zonder dat het u iets extra’s kost, ook de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia.
Niet direct voor een sinterklaascadeautje want voor de kinderen van de Linda Blind Farm School zijn er geen sint of kerstcadeautjes om uit te pakken. Maar wel voor iets veel duurzamers. Want wij bouwen, samen met de ouders en teachers van de Linda Blind Farm School/Xavier Community School en onze lokale partners aan toegankelijk en heel goed onderwijs voor kinderen waarvoor de schooldeuren anders gesloten zouden blijven. Zodat zij kunnen bouwen aan een betere toekomst voor zichzelf, hun familie en hun community.
Bijna elk merk dat u ziet of hoort op tv, radio, social media of internet staat ook bij een webshop dat aangesloten is bij Doelshop.nl. Dat betekent dat u met eigenlijk al uw online-aankopen ‘gratis kunt geven’ aan de stichting Bouwstenen voor Zambia (of een ander goed doel naar keuze).
 
Hoe het werkt?
U hoeft alleen maar via DoelShop naar de webshop te klikken. Dat is alles want dan kunt u gewoon verder winkelen zoals u gewend bent. (en het kost u absoluut geen extra geld). U kunt het zo gek niet bedenken of de webshop is aangesloten bij Doelshop. Denk bijvoorbeeld aan Bolcom. Coolblue, Hema, Booking.com, Mediamarkt. U kunt zelfs op product zoeken.
Zelfs het overstappen naar een andere zorgverzekeraar levert (een hele grote) donatie op. En ook voor weekendjes weg, vakanties, vakantiespullen, zijn webwinkels aangesloten bij Doelshop.nl.
U kunt zelfs anoniem met uw online-aankoop, gratis, doneren als u wilt (dus zonder eigen account aan te maken bij Doelshop.nl).
Het is een kleine, gratis, moeite met een grote impact. En u steunt met uw aankoop meteen kinderen voor wie geen Sint, Kerstman of Black Friday weggelegd is. Maar die wel ontzettend fijn vinden dat ze nu naar school kunnen met hulp van iedereen die met Bouwstenen-zambia hieraan meehelpt.
Probeer het een keer via onze link: https://doelshop.nl/webshops?s=Bouwstenen+voor+Zambia. Dank je wel.

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login