Lions Young Ambassador gezocht!

Ben jij tussen de 15-18 jaar en zet jij je in om de wereld of je omgeving een beetje beter te maken voor mensen, dieren, milieu of een ander goed doel? Of ken je iemand die dat doet en daarover graag wil vertellen? Kijk dan bij Lions Young Ambassador. Als Young Ambassador zelf spreek ik uit ervaring. Ik kan jullie verzekeren dat het echt heel leuk en bijzonder is om mee te doen. Je doet niet alleen veel ervaring op en misschien ook nog wel internationale ervaring (ik mocht naar Montreux bijvoorbeeld om samen met 7 andere finalisten uit andere landen aan Europese competitie mee te doen) maar ook allerlei nieuwe netwerken boor je aan en je project heeft er veel baat bij. Wil je meer weten dan kun jij terecht bij de Lions bijvoorbeeld in jouw woonplaats of via Facebook. En je kunt ook contact opnemen met mij als je wilt. Dat kun je doen via FB of via mijn website www.bouwstenen-zambia.nl contactpagina. Echt hartstikke leuk om mee te doen! Xavier

Young ambassador gezocht juni 2018 LionsYA_logo (002) Logo Lions
Deze aap in #thailand is bezig een plastic beker op te eten. Dat wordt uiteindelijk zijn dood. #savetheworld is een initiatief om plastic uit te bannen. Thailand moet nog veel leren. Voor deze aap komt de oplossing te laat. #lionsyoungambassador zoekt jonge helden die met dit of andere onderwerpen bezig zijn om ze te helpen dit project groter te maken. Ben jij tussen 15-18 jaar en heb jij een project voor een goed doel? Maak je bekend via dit kanaal! Doe mee aan de #lionsyoungambassadoraward, win geld voor je project en krijg optimaal ondersteuning door Lions om je project te laten slagen”.
DSCF7113 europaforum (9) P5200685 P2140167

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login