Harten troef voor Unicef!! U geeft iets en u krijgt er meteen een hele middag voor terug!

Landelijke Unicef Bridge Drive “Harten troef voor Unicef”.

Op 20 november 2016 voor de derde keer in Venray.

Helaas kunnen nog miljoenen kinderen niet zorgeloos kind zijn. … U kunt kinderen helpen in hun strijd voor een betere wereld en u kunt dat doen door er zelf ook veel plezier aan te beleven. Ik wil bridgeliefhebbers, jong en oud, aanmoedigen om massaal aan de bridgetafel te gaan tijdens de landelijke bridgedrive van Unicef. En ik heb nergens een leeftijdsgrens gezien dus ik roep alle bridge-jongeren op: “als je kunt bieden, geef je op en steun kinderen die het niet zo goed hebben als wij door mee te bridgen”. Laat je niet stoppen omdat je denkt dat het alleen voor ouderen is. Als wij ons allemaal opgeven dan is het echt voor iedereen!

bridge-2_439x311-2016_340x241[1] nbb-unicef[1]
Het Regionaal Comite UNICEF Venray, is ook lid van Mondiaal Platform Venray waar ik met Bouwstenen voor Zambia ook lid van ben. Zij hebben een goed en ook een leuk initiatief. Het helpt kinderen in ontwikkelingslanden. Ik wil de bridgeliefhebbers onder ons attent maken op een bridgedrive van Unicef. Dit bericht gaat over Venray en omgeving maar het is een landelijke actie. Het is vast en zeker ook bij u in de buurt. Dan kunt u het beste even googlen.
Deze keer gaat het niet over hulp aan de Linda Blind Farm School maar wel over hulp aan de strijd voor een betere wereld voor kinderen. Daarom wil ik het toch op Facebook zetten. Mijn broertje en ik zijn ook bridgers dus wij gaan ook mee doen.
Waarom een UNICEF bridgedrive? En naar welk project gaat de opbrengst? Dit jaar richt UNICEF zich vooral op de strijd tegen kinderarbeid in de cacao-industrie in Ivoorkust. Zwaar en gevaarlijk werk berooft in Ivoorkust 1,4 miljoen kinderen van hun kindertijd. Zij gaan vaak niet naar school en werken onder de meest verschrikkelijke omstandigheden. Sport en spel is voor kinderen belangrijk om zich te kunnen ontwikkelen, maar vooral ook om plezier te hebben. Toch kunnen miljoenen kinderen nog steeds niet zorgeloos kind zijn. Met “Harten troef voor UNICEF” kunnen volwassenen (dat zegt Unicef maar ik hoop ook jongeren) op een leuke manier helpen in de strijd voor een betere wereld voor kinderen. Aanmelden voor de bridgedrive in Venray is heel simpel. Het moet gebeuren vóór 18 november. Neem contact op met mevr. N. Peijnenborgh via nege@ziggo.nl of 0478 582731. De aanmelding is pas volledig door overmaking van het inschrijfgeld van € 25,– per koppel op bankrekening nr. NL 45 RABO 0153920300 t.n.v. UNICEF Venray onder vermelding van “bridgedrive” en de naam van u en uw bridgepartner (of van jou en jouw partner!). Regionaal Comité UNICEF Venray

♠ Ontvangst: 13.00 uur en aanvang spelen 13.30 uur ♥ Prijsuitreiking omstreeks: 18.00 uur. ♦ Schema: 24 spellen en indeling naar speelsterkte. ♣ Kosten: € 25,– per paar.
groetjes, Xavier

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login