Zijn jullie ook zo nieuwsgierig?? Lees dan even verder.

 

Toen ik het bedrag op de cheque zag staan, kon ik het bijna niet geloven. Je weet al waar het over gaat?  Vandaag was weer een belangrijke dag voor Bouwstenen voor Zambia en dus voor mij. Onder luid Afrikaans tromgeroffel kwamen alle kinderen in de aula bij elkaar.  De opbrengst van de sponsorloop van de Petrus Bandenschool werd vandaag bekend gemaakt. Meneer Ger, de directeur, sprak ons allemaal toe. Maxime, Tom, Koen en ik onthulden daarna het grote bord op het podium , weer begeleid door Afrikaans tromgeroffel met Bram aan de knoppen.

Het grote bord was een cheque met daarop het bedrag dat alle kinderen van de Petrus Bandenschool bij elkaar gerend hadden voor de kinderen van de Linda Blind Farm. Het is…..€ 10.144,84!!!!

SONY DSC     ZiSONY DSC       SONY DSC

Ik heb  dus tot vandaag nu  meer ingezameld voor het project dan we begroot hadden. Dat is wel heel vet want nu kunnen we ook nog veel betere dingen doen bij het bouwen van de school.  Ik ga er met de mensen voor zorgen dat alle bijdragen echt heel goed besteed wordt aan een goede school en heel goed onderwijs. Wij zorgen ervoor dat iedereen straks kan zien waar al het geld dat ik ontvang , aan besteed wordt.

Natuurlijk  heel erg bedankt voor alle sponsors die dit mogelijk gemaakt hebben! En ook iedereen die meegeholpen heeft, wat dan ook, aan de sponsorloop echt heel erg bedankt! De kinderen van alle groepen als eerste. Jullie zijn topsponsorwervers en hele snelle, goede hardlopers! En natuurlijk mijn eigen klas, groep 8a, mijn meester Luc, de coordinatiegroep met meneer Gejo, mijn vrienden, meneer Math voor alles wat die gedaan heeft, meneer Rob die volgens mij ook wel wat pers getipt heeft, alle juffen en meesters, dansschool Janssen, de gemeente voor de vergunning en spullen en natuurlijk de burgemeester!. Maar ook de media omdat zij er ook iets moois van op TV en in de kranten gezet hebben.  Dat was ook belangrijk.  . En ook papa en mama die achter de schermen mee keken en tips gaven.

Ik ga zondag weg. Als ik een goede internetverbinding heb, zal ik natuurlijk posts plaatsen. Vind je dat leuk? Abonneer je dan op mijn website en link (en like) met mijn facebookpagina. Allemaal gratis.

Groetjes, Xavier

SONY DSC        Spandoek Bouwstenen Zambia      SONY DSC

 

Reacties (2)

  • Lissy Kusters / Quin TijssenNo Gravatar

    16 februari 20147:53 am

    We gaan je volgen Xavier, enorm veel succes en plezier! Dit worden fantastische herinneringen en iets enorm waardevols voor jou en al die kinderen die het zo hard nodig hebben. Geniet ook van de tijd samen met je moeder. Veel liefs van ons en goede reis!

  • Jan van SoestNo Gravatar

    20 februari 20144:27 pm

    Met meer dan €10.000 euro alleen al van de sponserloop… Word het een hele mooie school!

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login