Ronde Tafel 160 Venray-Horst helpt mee een echte school te bouwen!

Ronde Tafel 160 Venray-Horst helpt mee om de school te bouwen voor de Linda Blind Farm in Zambia. Vandaag overhandigden ze mij een hele mooie cheque. Van wel 500 euro. Ronde Tafel hadden van Bouwstenen voor Zambia gehoord  en belden pas op om meer informatie. Vandaag kwamen ze op bezoek.

Ze waren heel geïnteresseerd en stelden ook allerlei vragen over  het project zelf, waarom ik het doe en of ik het spannend vind, wat ik wil bereiken, hoe ik het aan wil pakken en nog veel meer.  Ook hebben we afgesproken dat ik, als ik terug ben van Zambia, een presentatie zal verzorgen voor alle leden van de Ronde Tafel 160 Venray- Horst. Mama mag dan mee (eigenlijk zitten er alleen mannen bij Ronde Tafel).  Ze hebben me al verteld dat ze altijd heel veel vragen stellen aan mensen die presentaties verzorgen. Omdat ze heel nieuwsgierig zijn. Maar dan vind ik niet erg. Ik vind het leuk om over mijn project te vertellen.

SONY DSC     SONY DSC

Op de foto met de mensen van Ronde Tafel Venray-Horst. Ook deze bijdrage brengt me alweer een grote stap verder; mijn droom komt steeds dichterbij.  We gaan een echte school bouwen voor de kinderen van de Linda Blind Farm School. Ik wil de Ronde Tafel heel erg bedanken voor hun Bouwstenen voor Zambia. Groetjes Xavier

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login