Je verjaardag in Nederland vieren met de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia. Celebrating your birthday in the Netherlands while changing children’s lives in Zambia!


Een bijzonder geschenk voor de kinderen van de Linda Blind Farm School. Omdat mevrouw Kaandorp, de afdelingsleider van mijn jaarlaag 5, haar verjaardag vierde. Je herkent mevrouw Kaandorp misschien al van de ongelooflijk mooie kerstactie van onze school, het Stedelijk Gym in Nijmegen, afgelopen jaar met een prachtige donatie voor Bouwstenen voor Zambia. Mevrouw Kaandorp was de drijvende kracht achter dat idee en de actie.

Voor haar 60e verjaardag had mevrouw Kaandorp besloten dat ze haar gasten wilde vragen om mee te helpen aan een goed doel. En daarvoor heeft ze Bouwstenen voor Zambia uitgekozen.

Toen ze me eventjes uit de les haalde, schrok ik aanvankelijk even (het is zelden een goed teken als de afdelingsleider je uit de les komt halen 😊). Gelukkig kon ik al snel weer heel goed ademhalen. Wat een mooi idee om je verjaardag te vieren met de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia.

Het feest bleek een doorslaand succes! mevrouw Kaandorp heeft een prachtige verjaardag gehad samen met vrienden en familie. Samen met haar gasten heeft ze een bijzonder cadeau geschonken aan Bouwstenen voor Zambia: een donatie van wel 550 euro! Met de bouw van de primary school en het boekenfonds voor grade 3 en grade 4 voor ogen, zorg ik voor een hele goede besteding voor elke gedoneerde elke euro. Omdat onderwijs de sleutel is voor deze kinderen om een betere toekomst te bouwen voor zichzelf, hun familie en hun community. De sleutel om zich aan de armoede te ontworstelen.

En deze donatie: wordt door de Stichting Wilde Ganzen verhoogd met 50%. Dat is een extra verjaardagscadeautje voor mevrouw Kaandorp!

En ook de prachtige kaart van Afrika die een van de gasten mij schreef, is een warm hart onder de riem.

Warme dank aan alle gasten namens mevrouw Kaandorp, de kinderen, teachers en school comittee  van de Linda Blind Farm School en mezelf natuurlijk.

I would like to say a huge thank you to the coordinator of my grade at my secundairy school, Stedelijk Gymnasium Nijmegen, in the Netherlands and to everyone who helped her raise this wonderful 550 euros for Bouwstenen voor Zambia (Bricks for Zambia)! For het birthday party mrs Kaandorp asked all her friends and family not to hand over any presents but, if they would like to, to help the children of the Linda Blind Farm School in Zambia by a gift. I wrote a special paper to all the guests invited so the friends and family got to know a bit about the children of the Linda Blind Farm School and their dreams.

What a wonderful gesture, on a wonderful birthday party. Thank you so much mrs Kaandorp. Have a beautiful, healthy and happy new year as all your family and friends. Xavier

Wilde Ganzen/Wild Geese vermeerdeert donaties voor de bouw van de primary school, het boekenfonds en de opleiding van de teachers met 50% (tot een bepaald maximum).

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro is € 1,50 waard! Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login