Alle beetjes helpen! Every little bit helps! Shop online voor Kerst en doneer gratis aan Bouwstenen voor Zambia. It doesn’t cost you a penny.

Alle beetjes helpen: online winkelen en tegelijkertijd gratis doneren aan het goede doel waar ik voor sta: Bouwstenen voor Zambia. Een nieuwe (primary) school met drie klaslokalen, een computerlab, een kleine bieb en een lerarenkamer. Van pre- naar primary school: Linda Blind Farm Schoon in Zambia. Nieuwsgierig? Kijk even hieronder.

bannerdoelshop (003)

Weet u het nog? Als u online kerstinkopen doet en u doet dat via de bijgevoegde link, dan doneert u tegelijkertijd èn helemaal gratis, aan Bouwstenen voor Zambia. Uw donatie gaat via doelshop naar mijn stichting en ik gebruik het voor de bouw van de primary school, voor boeken voor de kinderen van de Linda Blind Farm School en voor de opleidingen van hun leraren (twee leraren zijn nu, in de schoolvakantie in Zambia, zelf naar school). U kunt winkelen bij uw eigen winkel. Die vindt u via de link hieronder. (cursor erop zetten en met de muisknop klikken).

https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl

doelshop zorgverzekeringenEn als u van zorgverzekeraar wilt veranderen? Ook dat kunt u doen terwijl u (of eigenlijk uw verzekeraar) tegelijkertijd gratis doneert aan Bouwstenen voor Zambia.https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/zorg (cursor erop zetten en met de muisknop klikken).

Nieuw bij Doelshop: de webshop van de Staatsloterij! U kunt nu ook uw loten online kopen en tegelijkertijd gratis doneren aan Bouwstenen voor Zambia. Dubbel geluk: zeker voor de kinderen van de Linda Blind Farm School en misschien ook voor u!

Alleen even goed kijken dat Bouwstenen voor Zambia in het goede doel / in de link staat. Anders doneert u aan het algemene doel van de maand. Ook een mooi doel maar dat is niet Bouwstenen voor Zambia.

Meer weten over Bouwstenen voor Zambia zie www.bouwstenen-zambia.nl of kijk even naar mijn TED talk (toen ik 13 was, drie jaar geleden 🙂 https://youtu.be/Y3A3u5w7HTc, Xavier

logo-doelshop (003)Please if your living in the Netherlands, feel free to sing up and raise free donations for Bouwstenen voor Zambia (Bricks for Zambia) when buying your Christmas gifts online. Every shop donates a certain % from your buyings to the charity. It doesn’t cost you a penny. Just be sure BouwstenenvoorZambia is mentioned in the link from doelshop or sign in for Bouwstenen voor Zambia bij searching this charity at “doelen” on the website.Then click on my charity and you will contribute, for no extra costs at all, to the building process of a primary school for the Linda Blind Farm School in Zambia.

More to know about the project? Feel free to view www.bouwstenen-zambia.nl or my TED talk when I was 13 three years ago https://youtu.be/Y3A3u5w7HTc, Thank you, Xavier

 

0004  P5310024 verhaaltje van Janna (3)

Ik citeer van doelshop.nl:

MAKKELIJKSTE MANIER – GROOTSTE DONATIES?!…aan datgene wat jij een warm hart toedraagt.

Jaarlijks sluiten een miljoen mensen een nieuwe zorgverzekering af. Als jij dit ook al van plan bent, doe het dan via Doelshop!

We bieden zowel zorgverzekeraars zelf aan als zorgvergelijkers (zoals Zorgkiezer en Independer). TIP: de grootste donaties scoor je bij de zorgverzekeraars zelf, bijvoorbeeld OHRA levert een donatie van €48,75 op.

Gebruik deze link https://doelshop.nl/webshops?c=zorgverzekering

Om het overzicht te zien van ons aanbod. De laatste zorgverzekeraars druppelen nog binnen, Independer komt er nog aan. Mis deze kans niet om een verschil te maken voor iets wat jij belangrijk vindt.Het gaat om enorme bedragen die enorme verschillen kunnen maken.

* Je sluit je nieuwe zorgverzekering gewoon af bij de verzekeraar/vergelijker zelf. Doelshop linkt alleen door : )

 —  enthousiast.

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Doneren Sponsorloop Vierdaagse 2024 door Thuy

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login