Ze gaat het echt doen! De 1000 km (en meer :)) volmaken voor Bouwstenen voor Zambia!

En ook in Nederland wordt er hard gewerkt voor de Linda Blind Farm. Er wordt “al gebouwd” aan de toekomst. Op dit verzoek dat ik in Zambia kreeg, kom ik straks op terug. Maar Thuy doet het al weer!!!  Op naar de 1000 kilometers! 960 Vierdaagse kilometers heeft Thuy al in de benen. En daar zitten de trainingskilometers nog niet eens bij.  Volgende week dinsdag 19 juli staat Thuy al weer ver voor dag en dauw naast haar bed. Van 19 juli t/m 22 juli 2022 loopt Thuy de 103e Nijmeegse Wandelvierdaagse. Voor de 7e keer!

Door weer, wind, regen of in de zinderende zon. Voor dag en dauw stapt Thuy elke dag op de trein, op weg naar de startplaats in Nijmegen. Soms met blaren op de voeten en altijd een hele brede glimlach op haar gezicht en ook nog tijd voor een praatje met toeschouwers om haar enthousiasme voor de Linda Blind Farm School te delen, wandelt Thuy dit jaar al voor de 7e keer de Vierdaagse!

En al die 7 jaren wandelt Thuy de Vierdaagse met een sponsorloop voor de “Stichting Bouwstenen voor Zambia”. Met de donaties waarmee mensen haar steunen, helpt Thuy de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia een betere toekomst te bouwen voor zichzelf en hun community. U kunt haar ook steunen door bijvoorbeeld dit bericht te delen (of het bericht op facebook te delen), door het verder te vertellen en/of door een kleine donatie te geven. Wilt u een kleine donatie geven dan kunt u dat doen door op de link hieronder te klikken:

12

Op 30 juni 2022 is de tweede (primary) school in Zambia met een hele indrukwekkende openingsceremony, officieel geopend. Nu al gaan elke dag 240 kinderen naar naar de Linda Blind Farm School. Kinderen voor wie, zonder de Linda Blind Farm School, een school en goed onderwijs hun leven lang onbereikbaar zou zijn gebleven. In Januari 2023 en Januari 2024 komen er in totaal 60 nog kinderen bij. Dat brengt het totaal aantal schoolplekken voor kinderen op 300!!

 Wij helpen goed onderwijs mogelijk te maken voor kinderen waarvoor anders schooldeuren gesloten zouden blijven.  Velen van u hebben mee geholpen op welke manier dan ook.

En Thuy? Thuy heeft al heel wat stenen bij elkaar gelopen. Voor de bouw van 2 nieuwe scholen. Maar ook om elk kind een eigen boekenset te geven. Wat dat is niet vanzelfsprekend. Fantastisch Thuy dat je weer wilt helpen!

Help je Thuy dan help je kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia om hun droom waar te maken en help je kinderen om naar school te kunnen. Want: een èchte school, helpt ècht!

En uw donatie aan Thuy… die wordt ook nog eens verdubbeld door de Stichting Wilde Ganzen, partner van mijn stichting Bouwstenen voor Zambia. Dus uw euro is, met de hulp van de Stichting Wilde Ganzen meteen € 1.50 waard.

Meer weten over de Linda Blind Farm School (in Zambia hebben ze naam van de school omgedoopt naar “Xavier Community School”) en hoe ik met mijn stichting donaties besteedt aan het onderwijs voor deze kinderen (ik heb geen strijkstok, uw donatie gaat helemaal naar het onderwijs): https://www.Bouwstenen-zambia.nl of https://www.facebook.com/BouwstenenZambia.

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login