Ze doet het weer!!! Voor de vierde keer: the World Famous Four Days Marches 2018

Thuy doet het weer!! Al voor de viifde keer staat Thuy aan de start van de Vierdaagse in Nijmegen. En al voor de vierde keer loopt Thuy deze 160 km, hitte, regen, blaren en alles trotserend, voor Bouwstenen voor Zambia. Geweldig Thuy. Wilt u haar steunen en een kleine bijdrage geven voor de nieuwe primary school die in Zambia bij de Linda Blind Farm school gebouwd wordt? Klik dan op onderstaande link. Of klik op de button aan de rechterkant van de homepage van deze website “Sponsor Thuy”.

For the fifth time and the fourth time for a very very good charity, Thuy walks the World Famous Vierdaagse in Nijmegen. 4 days, 40 kilometer, 160 km for the benefit of the construction of a primary school next to the pre school we already finished in 2014 at the Linda Blind Farm School in Zambia. I was there in May this year myself: a real school really helps. And every single euro will be spend to help the children kicking the poverty out of their lives. by providing and facilitating good education. Do you want to support Thuy with a small contribution? Please click the link below. Thank you very much, Xavier.

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/thuy-nguyen/5b2e542b-01ab-4247-a3ae-6ae4a3fbc9ce or click on the button at the right sight on the homepage of this website.

SONY DSC SONY DSC Village Nakatindi Livingstone +women 

Thuy: Waarom ik wandel voor een goed doel!

“Deze 102de Vierdaagse vind ik nu al heel bijzonder. Ik loop de Vierdaagse individueel maar toch niet alleen. Ik wandel niet alleen voor mezelf. Ik wandel graag voor hele kwetsbare kinderen die onze hulp echt nodig hebben. Kinderen die niet eens schoenen aan hun voeten hebben om een Vierdaagse te lopen.
De 102de Nijmeegse Vierdaagse verbindt mij met de stichting Bouwstenen voor Zambia en hele kwetsbare kinderen in Zambia. U ook?

Als u wilt kunt u mijn sponsorloop ondersteunen. Op de hierboven genoemde Vierdaagse page hierboven staat hoe u dat kunt doen. En misschien wilt u u wel aansluiten en lopen we samen deze 102de Vierdaagse voor een betere toekomst van de kinderen van de Linda Blind Farm School. Ik loop dit jaar met nummer 36.

In 2013 ging Xavier Friesen (op zijn 11e) als vrijwilliger vijf weken naar Zambia om kinderen op de Linda Blind Farm te helpen. Toen hij daar zag en de verhalen hoorde over het piepkleine schooltje waar kinderen staand hun lessen moesten volgen, besloot hij dat alleen een échte school en écht goed onderwijs deze hele kwetsbare kinderen zou helpen om aan een betere toekomst te bouwen.
In 2014 met hulp van heel veel mensen, scholen, kinderen, bedrijven, organisaties en fondsen is  de school gebouwd en heeft hij hem mogen openen.
In 2017 kon hij zijn plan verder uitbouwen met de support van het Ministerie van Educatie of Zambia van de pre-school naar een primary school!
In mei 2018 heeft hij met zijn lokale partners en de ouders en leraren in Zambia concrete plannen gemaakt voor de bouw van de primary school. Er is al een prachtige bouwtekening en een offerte.
Xavier, woont in Venray en zit intussen in de vierde klas van het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen. Hij heeft geld ingezameld en zorgt ervoor dat 100% van uw donaties besteed wordt aan de doelen uit het plan: Doorgroeien van pre-school naar primary school en verbetering van de kwaliteit van het onderwijs.
Alles is voor een betere toekomst van de kinderen.
Hij heeft hiervoor sponsoren nodig. Met deze website en met mijn Vierdaagse tocht 2018 wil ik u dan ook vragen of u zijn werk financieel wilt steunen. Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom.
Uw steun is ontzettend belangrijk voor hem en vooral voor de kinderen van de Linda Blind Farm School natuurlijk omdat een échte school helpt écht!
https://www.bouwstenen-zambia.nl/”.

Deel mijn actie op Facebook https://www.facebook.com/giadinhthuynguyen?hc_ref=ARQzH3LeiidfKxpJj7GPHVBYxHOQTioqyV6K8meVZckfc1aFdfR8MEaKmQ-l9s7AH_U&fref=nf

Thuy Nguyen37237410_10212625440253691_7596878745177161728_n[1] 37283776_10212625440333693_8922107208053817344_n

Thuy Nguyen

Hé!

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login