‘Samen bereik je meer’: Jurgen Langenhuizen doneert een bijdrage van elk verkocht boek en je krijgt er een prachtige boekenlegger gratis bij!

“Samen bereik je meer”. Jurgen Langenhuizen heeft niet alleen een boek uitgebracht met deze titel maar geeft ook trainingen. Hier een blog van zijn Facebook over een training die is afgerond met groot succes. Koop je een boek van Jurgen dan krijg je er een mooie boekenlegger van Bouwstenen voor Zambia gratis bij. Jurgen doneert van ieder verkocht boek een bedragje aan Bouwstenen voor Zambia. Want “Samen bereik je meer”!. Hij heeft al een heel mooi bedrag aan mijn stichting over gedragen. Proficiat Jurgen met zo’n tevreden deelnemers! groetjes, Xavier
Samen bereik je meerDe trainers van de technische jeugdcommissie van Sv Venray hebben allen in 2 cursusavonden de workshop “Samen bereik je meer” afgerond. De trainers van alle prestatieve jeugdelftallen hebben scholing gekregen van cursusleider Jurgen Langenhuizen in verschillende onderdelen van samenwerken. Zo stonden er onder andere thema’s als teamvorming, feedback geven, management, gedrag en communicatie op het programma.

Nadat op 7 januari deel 1 had plaatsgevonden werd de cursus op 15 maart afgesloten met deel 2. De naam van de cursus zegt het al; “Samen bereik je meer”. Er werd zeer veel de interactie gezocht om de theorie te toetsen aan de praktijk en men ook met elkaar kon oefenen. Deze interactieve cursus was met de intentie om vooral het niet-voetbaltechnische gedeelte te ontwikkelen bij de jeugdtrainers van Sv Venray. De conclusie was dat de trainers de cursus als zeer prettig hebben ervaren, waar een spiegel voorgehouden werd en van elkaars ervaringen is geleerd. Als extra opbrengst kwam naar voren dat de samenwerking binnen de club trainers hechter is geworden. In alle openheid zijn er discussies met elkaar gevoerd en feedback met elkaar gedeeld.
De cursisten gingen niet met lege handen naar huis, een certificaat en een boek rijker werd de cursus definitief afgesloten. Het boek van Jurgen Langenhuizen is op deze site te koop: http://www.boekengilde.nl/boekenshop/samen-bereik-meer
Op de verkiezingsdag werd door de trainers dus het voorbeeld gegeven waar de politiek nog wat van kan leren. “Samen bereik je meer”!
Laatst aangepast ( zondag 19 maart 2017 09:45 )

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login