Reunie van Zambia in Heerjansdam

2015-05-23 21.28.372015-05-23 21.26.592015-05-23 21.26.59Reunie van Zambia in Heerjansdam.

Samen met twee gezinnen die ook in Livingstone waren de tweede keer dat ik er was om de Linda Blind Farm school te openen afgelopen zomer. Zij hebben de speelplaats gebouwd en een kippenhok. En meegeholpen met het afmaken van de school. En Anne Smudde was er ook bij. Zij is maandag terug gekomen uit Zambia.

Herinneringen ophalen en nieuwe foto’s en filmpjes bekijken. Vers van de pers. Anne  bouwt ook een project. Voor straatkinderen. Het Lilatoproject. Ze was net een paar dagen terug uit Zambia. Echt heel leuk! Al staat niet iedereen er even scherp op. Anne gaat waarschijnlijk eind dit jaar weer terug. Dat kriebelt. Ik wil ook terug. Wie weet.

ik krijg de foto’s van de reunie niet op de website. Maar ik heb wel een filmpje dat ik van Anne heb gekregen: weten jullie nog van de broken bridge? Anne heeft daar met eigen ogen kleine babykrokodillen in gezien. En met babykrokodillen moeten er ook de echte vader en moeder krokodil zitten dus. Het water van de rivier is nu niet erg hoog want het was het einde van de regentijd. Maar ik vind het al te hoog voor de kinderen. Kijk zelf maar.

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

4-daagse 2018

Opbrengst donatie via 4-daagse Thuy Nguyen Nijmegen 2018: € 756,--!

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login