Op vakantie met twee keer een bijzonder goed gevoel?

De eerste lentezon is doorgebroken. Misschien wilt u in de krokus- of meivakantie nog een paar dagen vakantie boeken. Of bent u er nog steeds niet uit wat het deze zomer gaat worden?

De eerste lentezon is doorgebroken. Bent u nog van plan een vakantietripje in de krokus- of meivakantie of een reis voor deze zomer te boeken? Zon of toch nog sneeuw? Of een weekendje weg? Met de kinderen naar Disney-world in Parijs? Of misschien kent u iemand die nog wil boeken?

Nu kunt u genieten van uw vakantie en tegelijkertijd gratis een donatie doen voor goed onderwijs aan de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia. Dat is twee keer een bijzonder goed gevoel.

Uw gratis donatie helpt de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia om een betere toekomst te bouwen voor zichzelf, hun families en hun community. Omdat ze daardoor elke dag naar school gaan. En dat is in Zambia niet zo vanzelfsprekend voor deze kinderen.

Hoe? Het is heel eenvoudig:

  • u gaat naar https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/webshops.
  • u klikt op “vakantie/reizen” in de linkerkolom en kiest een reisorganisatie waar u wilt zoeken. Of u geeft direct de naam van uw favoriete reisorganisatie in. U komt in beide gevallen op uw vertrouwde website terecht. Alleen met dit verschil dat u, wanneer u boekt, gratis doneert aan het goede doel omdat u via bouwstenenvoorzambia.doelshop naar de website van uw keuze bent gegaan.
  • u zoekt en boekt uw reis, trip, weekendje weg of dagje uit zoals u altijd gewend bent.
  • kijkt u wel even, voor u uw reis betaalt, of u het goede doel Bouwstenen voor Zambia aangeklikt hebt? Anders gaat uw donatie naar het maandelijkse goede doel bij Doelshop. Ook een mooi doel maar het gaat dan niet naar Bouwstenen voor Zambia. En als het toch niet goed gegaan is, kunt u altijd even een mailtje sturen naar edwin@doelshop.nl of danielle@doelshop.nl. Vaak kunnen zij het nog corrigeren.
  • KLAAR. U HEBT UW VAKANTIE GEBOEKT EN GRATIS GEDONEERD! DANK U!
  • uw reisorganisatie doneert, na uw boeking, een percentage van uw boekingsbedrag, via Doelshop.nl, naar Bouwstenen voor Zambia. Dat kan variëren van bijvoorbeeld 2,5 tot wel 7,5% van uw boekingsbedrag. En zo maakt u voor de kinderen van de Linda Blind Farm School echt het verschil.

Noot: ook enkele vliegmaatschappijen doen mee aan Doelshop.nl. En zelfs voor reisartikelen en backpackspullen kunt u via Doelshop uw reistas vullen.

Noot: u kunt bij Doelshop uw eigen account aanmaken en inloggen maar dat hoeft niet. Als u dat wel doet krijgt u binnen een paar dagen een mailtje met daarin het bedrag dat u gratis gedoneerd hebt. Als u het niet doet verschijnt uw gratis donatie binnen een paar dagen bij Doelshop onder vermelding van “guest”.

Dank uw wel als u via
https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/webshops wilt boeken.

Ik wens u een fijne vakantie, Xavier

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login