Mijn eerste presentatie na de reis: bij De Ronde Tafel Venray-Horst.

Ronde Tafel 1 mei 2014 nr 2Ik wilde ook nog schrijven over de Ronde Tafel Venray-Horst. Voordat ik naar Zambia ging kreeg ik nog een prachtige donatie van 500 euro van de Ronde Tafel Venray-Horst. De Ronde SONY DSCTafel is een businessclub hier in Venray.  Ik had ze beloofd dat ik na de vakantie terug zou komen om over mijn project te vertellen. Eind april had ik mijn presentatie af en op 1 mei ging ik naar de Beejenkurf om daar mijn presentatie te doen voor de Ronde Tafel. Ze zaten ook echt aan een ronde tafel. Dat vond ik zelf wel leuk. Ik had een prezi-presentatie gemaakt. De presentatie ging natuurlijk over mijn vrijwilligerswerk op de Linda Blind Farm School. En vooral waarom ik het doe, hoe ik het heb aangepakt en over hoe ik in Zambia de mensen betrokken heb bij het project en hoe de school tot stand is gekomen. Ook ging het over de toekomst. Wat ik allemaal na deze eerste reis nog wil doen voor  de kinderen van de Linda Blind Farm School.

rt160

Er waren een aantal interessante vragen van de mensen van de Ronde Tafel bij zoals: hoe weet je nu zeker dat de school er ook binnen de tijd klaar is?  Nou omdat er in Zambia blijkbaar een boete op staat op te laat klaar zijn. Dus de architect die zal er zeker voor zorgen dat het op tijd af is. Of wat vond je het leukst in Zambia. Dat antwoord is simpel. Heel Zambia was kei leuk!

DSCN1262  DSCN1263

Het was een leuke avond. Iedereen was heel enthousiast en mijn presentatie ging ook helemaal goed!  Dat was de eerste presentatie. Intussen heb ik ook een presentatie gehouden voor de basisschool in Veulen. Ik vond het leuk. Ik hoop dat er nog meer presentaties volgen.

De Ronde Tafel steunt goede doelen. Ze vertelden ook dat ze op 4 juni een activiteit hebben in de evenementenhal in Venray. Dat is ook bedoeld voor goede doelen. Ze gaan dan ook vertellen over mijn project. Er komen hele leuke sprekers zeiden ze. Bijvoorbeeld iemand die nu 24 jaar is maar die was ooit de jongste ondernemer van Nederland. Toen was hij 15 jaar. Wil je meer weten kijk dan op www.rt160.com/nl/seminar. De opbrengst is voor hun goede doelen zoals Bouwstenen voor Zambia.

 

 

 

 

 

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

4-daagse 2018

Opbrengst donatie via 4-daagse Thuy Nguyen Nijmegen 2018: € 756,--!

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login