Gelezen in Kidsweek deze week!

Vandaag, 13 februari, gelezen in Kidsweek. Hët weekblad voor kinderen tot 12 jaar. Wil je het artikel ook lezen? Klik  dan op de link: kidsweek-20140213_04 Vind je het een leuke krant, kijk dan ook even op www.kidsweek.nl .

Groetjes, Xavier

Reacties (1)

  • Jan van SoestNo Gravatar

    16 februari 201411:07 am

    Jezus xavier, je hebt het echt enorm aangepakt! Mijn complimenten. Van het jeugdjournaal tot hart van Nederland en dan kom je ook nog eens in kidsweek!! Ik vraag me af waar kom je nu weer, de Seven Days? Ik hoop het zo voor jou want je hebt de aandacht ook wel flink nodig en verdient. Xavier ik wens je veel succes in Zambia!

    Groeten van Jan

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login