Helaas, niet naar Zambia

Het is niet gelukt. Geen last-minute voor mij. De kosten van een ticket naar Livingstone rezen de laatste weken de pan uit. Anders zou ik woensdag voor drie weken naar de Linda Blind Farm school zijn gegaan. Alleen deze keer. Al gaat Anne Smudde (u kent haar nog van mijn blog bij de Werelddag) ook woensdag naar Livingstone voor haar project Lilato) en had ze op de heenreis opgelet dat ik nergens mijn tassen zou laten staan.. Anne heeft mijn vader en moeder beloofd dat ze een beetje op me zou letten en af en toe een keer met me zou gaan eten. Dan kon ik even ook Nederlands praten. Kennedy en Rabeccah hadden al samen met teacher Bridget en de kinderen geregeld dat ze hun schoolvakantie op wilden geven zodat ik ook naar de school kon. Het is nu “zomervakantie” op de Linda Blind Farm School. Drie weken eerder weer naar school. Dat wilden de kinderen en de juf graag doen. Helaas. Het ticket kostte meer dan 1700 euro. Misschien nieuwe kansen volgend jaar.

No last-minute to Livingstone for me. The ticketcosts were much to high. There were no last-minutes left for Livingstone. Today we had to decide that it was not possible for me to take a flight to Zambia next Wednesday. This time I had not planned to drag my mom with me. My parents agreed to let me go to Zambia on my own. But no Christmas or New Years Eve in Livingstone and above all no reunion with the children and the people of the Linda Blind Farm or with Kennedy and Rabeccah Mukumbo, Mr Thomas and the teachers. May be an other time.

Xavier

DSCN1221

foto 19     SONY DSC

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login