En Monique en haar donateurs hebben de smaak goed te pakken!

De geur van appeltaarten blijft door Monique’s huis waaien. Appel- en dadeltaarten. Voor 25 euro bakt Monique met plezier een appel- of een dadeltaart voor u. En voor de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia. Al meerdere prachtige donaties mocht ik ontvangen van Monique en alle taartliefhebbers.

Vorige maand schreef ik er nog een mooie dank-je-wel blog over. En wat schetst mijn blije verbazing? Vorige week mocht ik weer een prachtige donatie ontvangen van Monique. Niet “Heel Holland Bakt” (al zou dat wel misschien wel een heel leuk idee zijn) maar “Monique Bakt voor Heel Holland”.

Monique fantastisch! En al jouw klanten ook heel erg bedankt.

Monique’s taarten zijn overheerlijk en kakelvers. Hebt u binnenkort een feestje of hebt u vrienden op bezoek, misschien is het dan wel heel mooi om de kinderen van de Linda Blind Farm School een beetje mee te laten delen in uw feestje. Met een overheerlijke appel- of dadeltaart van Monique. Monique doet het graag. https://www.facebook.com/monique.retel

Susanne boodschappen doen in Zambia 2014 boodschappen doen in Zambia 2014

Monique met dochter Susanne boodschappen op de fiets. Zambia 2014. In Zambia gaat het niet om taarten maar om dagelijks brood.

Afbeelding2 15 juni. Hoppa even wat taarten gebakken als dank  naamloos

Monique en Susanne trots bij het door hen en hun sponsoren geschonken speeltoestel. In 2018. En de kinderen? Die waren en zijn echt helemaal uitgelaten en supertrots. Hun school heeft een echt speeltoestel!

10269456_547008248754623_6699761900416774195_n[1]

 

 

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

4-daagse 2018

Opbrengst donatie via 4-daagse Thuy Nguyen Nijmegen 2018: € 756,--!

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login