Doelshop.nl: online aankopen bij uw favoriete website(s) en tegelijkertijd gratis doneren.

Er is een eenvoudige manier om gratis te doneren aan Bouwstenen voor Zambia. Hoe? Door je online-aankopen bij jouw eigen webshop te doen via de link  https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/webshops. Het kost jouw als koper helemaal niets. En de prijzen zijn natuurlijk hetzelfde als op de door jouw gekozen webshop als je niet Doelshop erbij zou aanklikken. De webshop betaalt een bepaald percentage van jouw aankoop aan het goede doel waarvoor je gekozen hebt. Via deze link, kies je voor Bouwstenen voor Zambia.

Deze “easy fundraising” gaat via Doelshop.nl. Hierbij zijn meer dan 420 webshops aangesloten.

Gratis doneren via Doelshop.nl aan Bouwstenen voor Zambia:

Doe je aankopen online via deze link https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/webshops, kies vervolgens de webshop, zoek je artikelen en rond het bestelproces en betaalproces af zoals je dat gewend bent. De webshop waarbij je je aankoop gedaan hebt doneert gratis een bepaald % aan Bouwstenen voor Zambia. Je kunt ook zien bij “meer info” bij het logo van je webshop, welk % de webshop zal doneren. Dat wijst zich vanzelf.

de bijdragen via Doelshop.nl besteden we aan de de financiering van een echt handwaterbassin. Zie meer op de website bij nieuws of op facebook.

Bouwstenen voor Zambia: gekozen tot doel van de maand mei 2021.

In mei 2021 is Bouwstenen voor Zambia door Doelshop.nl gekozen tot Doel van de maand mei 2021. Dat betekent dat van elke online-aankoop via de Doelshop.link, een bepaald percentage gratis gedoneerd wordt aan Bouwstenen voor Zambia.  Bouwstenen voor Zambia is deze hele maand mei 2021 lang, de standaard doelkeuze op Doelshop.nl. Dus als je als shopper via Doelshop.nl shopt en je kiest niet speciaal voor een andere doel, dan gaat jouw donatie naar het “Doel van de maand”.

Wel of niet inloggen als je shopt via Doelshop.nl:

Je kunt inloggen en een account aanmaken. Maar je kunt ook winkelen zonder in te loggen en een account aan te maken. De voordelen van 1 keer een account aanmaken en inloggen:

– Als je inlogt kun je binnen 24 uur jouw donatie terugzien in je Doelshop-account.
– Je krijgt een bevestigingsmail met de hoogte van jouw donatie na een aankoop.
– De keuze voor jouw doel wordt altijd opgeslagen.
– Je kunt, als je dat zelf wilt, een profielfoto aanmaken, zodat kennissen/vrienden zien dat je een bepaald doel steunt.

En als je onverhoopt geen bedankje ontvangt als je ingelogd bent, neem dan contact op met Erwin@doelshop.nl of Danielle@doelshop.nl met de digitale bevestiging van je (gemiste) aankoop en Doelshop neemt contact op met de webshop om te zien wat er gebeurd is en of het recht getrokken kan worden. Lijkt ingewikkeld maar gaat heel eenvoudig, doeltreffend en snel.

Gratis online doneren als bedrijf: 

Online aankopen doen en gratis doneren is natuurlijk voor particuliere kopers maar ook ondernemers kunnen bestellingen plaatsen en tegelijkertijd gratis doneren. Denk aan zakelijke abonnementen, hotelboekingen, verzekeringen, kantoorartikelen, electronica, internet, telefonie, auto- en motoren, fietsen, eten/drinken, koffie/thee, drukwerk en printerinkt. Donaties uit deze aankopen kunnen een groot verschil betekenen voor het betreffende goede doel. En als onderneming kun je zo, op een eenvoudige manier, invulling geven aan een maatschappelijk, goed, doel. Je kunt hiervoor de volgende link gebruiken:  https://bouwstenenvoorzambia.doelshop.nl/webshops?c=Zakelijk&page=2

Je kunt je als bedrijf ook aansluiten als webshop bij Doelshop.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Erwin@doelshop.nl of Danielle@doelshop.nl.

Een greep uit de webshops:

categorieën: auto’s en motoren, boeken, cadeau’s, dagjes uit, dieren, electronica, energie, eten/drinken, foto’s, games, ict, internet, kantoor, kerstpakketten zelfs, kinderen, kunst en cultuur, mode kleding en schoenen etc, muziek, onderwijs, ontspanning, parfumerie, speelgoed, sport, telefonie, vakantie en reizen, verhuur auto’s, verzekeringen, warenhuizen, wonen/ tuin, zakelijk en zomerartikelen.

een greep uit de webshops zelf: Bol.com, Blokker, Booking.com, Hotels.com, Beddenleeuw.nl, LeenBakker, Trendhopper, Woonexpress, V&D, Coolblue, Expert, BCC, Philips, Samsung, Media Markt, Remarkt, TomTom,  Thuisbezorgd.nl, Bon prix, Bruna, Kobo, Zalando Lounge, Aliexpress, Greets, Plus, Lidl, Coop, Scapino, Hema, Expedia.nl, Teva, diverse verzekeraars, Vliegwinkel.nl, Qatar Airways, Lufthansa, Budgetair, Prijsvrij, Tap air Portugal, Reisartikelen.nl, Backpack spullen, Rental Cars, Auto Europe, Sixt, Bel Villa, Bungalow.net, The student hotel, AfrikaPlus, AmerikaPlus,  Stedentrips, Droomparken, Sunparks, Flixbus, Oad, Lidl- reizen, Groupon, With Locals, Travel Active, Sportreizen, Disneyland Parijs, Plopsa, Leukste tickets,  Pathe thuis, Coolshop, Tui, NS International, ANWB webwinkel, ANWB Wegenwacht, T-mobile, KPN, Vodafone,  Ziggo, Ben.nl,  Simpel.nl, Kleertjes.com, Vingino, Superdry,  Perry Sport, Pluto Sport, Avanti sport, Hardloopshop, Nike, Clarks, Runnersworld,  Puma, Aktiesport,  Topoutdoorshop, The North Face, Hewlett Packard, IC Paris NL, Babykadowinkel, Prenatal, Bugaboo, De Grote Speelgoedwinkel,  Spellenrijk, Fonteyn, Kees Smit Tuinmeubelen, Tuinland, Staatsloterij, Stella, Internet Bikes, Fietshop.nl Topticketshop, Voordeeluitjes, Snow world, Drogisterijen, Viking, Tonershop, VindiQ office, Bureaustoelshop,  Vistaprint, de Koffieboon,  Coronathuistest, Oranjediscounter, Feyenoordfanshop.nl,  Voetbalshirtskoning, Voetbalreizen, Welkoop.nl, Tuincentrum,  Regiobloemist, de Bloemist, Bloomitup,  Taartenwinkel,nl, Taarten.nl, Gefelicitaart.nl,  Zeewijn, Beter Horen, de pindakaaswinkel en echt nog veel meer.

Voor de volledigheid en transparantie:

Voor de volledigheid is het goed om te vermelden dat Doelshop.nl 75% van de gratis donatie over het aankoopbedrag overmaakt aan het goede doel van de keuze van de koper. De andere 25% gebruikt Doelshop voor de eigen onkosten. Doelshop heeft verder geen verdienmodel om grote advertenties op te zetten of reclame te maken. De bekendheid van Doelshop.nl wordt vergroot juist door het “lopende vuurtje”: mond op mond doorvertellen en het liken en delen van blogs op Facebook, Insta en Linked-In.

Doelshop op social media:

 Facebook.com/doelshop
 Twitter.com/doelshop
 Instagram.com/doelshop.nl

     

Vierdaagse Sponsorloop 2022 Bouwstenen voor Zambia door Thuy Nguyen

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login