Bouwstenen voor Zambia donderdag in Kidsweek

Vanavond een interview gehad met Kidsweek. Kennen jullie vast wel. Het is de weekkrant voor kinderen tot 12 jaar (de grote broer heet 7 days). De journaliste stelde veel vragen zoals hoe ben ik op het idee gekomen om naar Zambia… te gaan en dit project te doen, hoe heb ik het aangepakt om vrij te krijgen voor deze tijd, wat ga ik Kidsweek Homedaar doen en hoe wil ik dat aanpakken, hoe ziet de Linda Blind Farm School eruit en nog veel meer. Donderdag verschijnt de Kidsweek. Ligt vast ook in de boekhandels en kost helemaal niet veel. Wil je meer weten over Kidsweek? Kijk dan ook even op www.kidsweek.nl Misschien staat er donderdag ook wel iets over mijn project op hun website.  Nu ga ik eerst de CITO-toets maken voor groep 8’ers de komende drie dagen. Ik wens alle groep 8’ers in Nederland veel succes. Groetjes Xavier.

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Vierdaagse jubileum­­sponsor­loop Thuy 2019

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

©2013

Login