Bijna aan het plafond!

En het gaat maar door en maar door! Jong en oud zetten de schouders er onder. Samen bouwen ze hun school. Vakmannen en ook mensen, vooral vrouwen en ook mannen, uit het dorp, ouders en kinderen. Het is nu schoolvakantie. De kinderen werken in hun eigen schoolvakantie mee aan hun nieuwe school. Dat vind ik leuk! Vele handen maken licht werk zeggen ze altijd (volgens mij is het toch wel heel erg zwaar).

IMG_0047    IMG_0048

De school schiet omhoog. Nog even en ze zitten aan het plafond. Ik weet nog niet of ze in Zambia het ook vieren als het hoogste punt bereikt wordt. Dat zal ik nog even navragen. Ik hoop dat jullie de foto’s ook leuk vinden. Want het is ook een beetje de school van alle kinderen, mensen en bedrijven en organisaties die,  op welke manier dan ook meegeholpen hebben of nog steeds meehelpen. Groetjes van Xavier.

IMG_0050  IMG_0055

IMG_0054  IMG_0056 IMG_0057 IMG_0058 IMG_0049 IMG_0052 IMG_0051

 

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

Donatie via 4-daagse Nijmegen 2017

Sponsor Thuy Nguyen

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Volg mij!

©2013

Login