Achter de wolken schijnt de zon!

De regen valt met bakken uit de hemel. Maar echt, achter de wolken schijnt de zon. Misschien wilt u voor meivakantie nog een paar dagen vakantie boeken. Of een weekendje weg, een dagje uit? Of bent u er nog steeds niet uit wat het deze zomer gaat worden?

Nu kunt u genieten van uw vakantie en tegelijkertijd gratis een donatie doen voor goed onderwijs aan de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia. 
Dat is twee keer een bijzonder goed gevoel!

Uw gratis donatie helpt de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia om een betere toekomst te bouwen voor zichzelf, hun families en hun community. Omdat ze daardoor elke dag naar school gaan. En dat is in Zambia niet zo vanzelfsprekend voor deze kinderen.

Uw reisorganisatie doneert, na uw boeking, een percentage van uw boekingsbedrag, via Doelshop.nl, naar Bouwstenen voor Zambia. Dat kan variëren van bijvoorbeeld 2,5 tot wel 7,5% van uw boekingsbedrag. En zo maakt u voor de kinderen van de Linda Blind Farm School echt het verschil.

En wat ook interessant is: ook enkele vliegmaatschappijen doen mee aan Doelshop.nl. Bijvoorbeeld Easy Jet, Lufthansa, Qatar Airways, Vueling maar ook bijvoorbeeld Vliegwinkel.nl en Expedia. En zelfs voor reisartikelen en backpackspullen kunt u via Doelshop uw reistas vullen. En niet alleen vliegreizen kunt u via Doelshop boeken natuurlijk. Ook voor Disney-World, een campingvakantie of een hotelvakantie trekt u via Doelshop.nl aan de goede bel. Trekken, wandelen, klimmen, skieën, zonnen, voordeeldagje uit. Te veel om op te noemen.

Zonsondergang Zambezi rivier Livingstone Zambia

En ook interessant voor bedrijven. Bijvoorbeeld als reisorganisatie of wanneer u hotelboekingen moet verzorgen voor uw medewerkers of klanten. Kijk dan even naar mijn opmerking hieronder.

Hoe gaat het in zijn werk? Het is heel eenvoudig. Als u maar bovenstaande link gebruikt dan kunt u verder bij uw eigen webshop gewoon winkelen.
Meer informatie? Klik, voor een hele korte toelichting even op:
https://www.bouwstenen-zambia.nl/op-vakantie-met-twee-keer…/

Bijzonder toch als de kinderen van de Linda Blind Farm school een beetje mee kunnen genieten tijdens uw vakantie.

Ik wens u een hele mooie vakantie, Xavier

Geen reacties

Sorry, het is niet meer mogelijk te reageren op dit bericht

TEDx Venlo | Building Schools in Zambia

During his TED-talk, Xavier speaks of his efforts, and hopes to inspire the audience to start their own initiatives.

TED-talk Xavier Friesen

Mijn Sponsors

Wilde Ganzen

Elke gedoneerde euro ten behoeve van een samenwerkingsproject tussen Bouwstenen voor Zambia en Wilde Ganzen is € 1,50 waard! Bijvoorbeeld de bouw van de primary school, de aanschaf van leerboeken en, héél belangrijk in bestrijding Covid 19, het handwash bassin voor genoeg en schoon (drink)water. Lees meer over onze samenwerking:

Bouwstenen voor Zambia & Wilde Ganzen

Volg mij!

Events

©2013

Login